Dėkojame jums už paklausimą, Atsakysime jums per vieną darbo dieną
Uždaryti
Užsakymai ir informacija kasdien 8:00-20:00 8 5 2641199 8 687 22 500
Mokėkite grynais, kai gausite preke
Nemokamas pristatymas visoje lietuvoje nuo 49 EUR (iki 10 kg)
Prekių krepšelis
0
Uždaryti Jūsų krepšelis tuščias
Suma: 0,00 €
2020-03-17

SVARBU! Kurjerių darbas karantino metu

Svarbi informacija dėl pristatymo karantino metu. 

Siekdami sumažinti viruso plitimo riziką kurjerių tarnybos ir mes imamės prevencinių priemonių, todėl pristatymo sąlygose atsiranda pokyčių.

Dėl išaugusio pristatymo krūvio siuntos gali keliauti ilgiau nei įprasta (smulkios gali vėluoti iki 2-3 d.d. stambios 4-5 d.), kad pristatymas būtų kuo sklandesnis ir trumpesnis rekomenduojame atsiskaityti iš karto el. bankininkyste ar bankiniu pavedimu. Apgailestaujame dėl galimų nepatogumų ir linkime nesusirgti! 

OMNIVA ir DPD (ypatingai stambios) siuntos gali vėluoti iki 5 d.d. 

SVARBU! Jei savo užsakytų prekių nesulaukiate ilgiau kaip 5 d.d. kreipkitės pardavimai@zaidimustalai.lt nurodydami savo užsakymo numerį.

Pagrindiniai pokyčiai:

DPD KURJERIU TARNYBA

BEKONTAKTIS SIUNTŲ PRISTATYMAS.

Nuo 2020.03.16 (pirmadienio) pradedamas vykdyti bekontaktis pristatymas. Visos siuntos pristatomos siuntą paliekant 2 metrų atstumu nuo Gavėjo ir tiesiogiai su juo nekontaktuojant.

Nuo 2020.06.08 siuntų gavėjai už prekes galės atsiskaityti GRYNAISIAIS arba banko kortele pristatymo metu.

Maksimali galima atsiskaitymo pristatymo metu suma - 1000 Eur, tiek atsiskaitant kortele, tiek grynaisiais.

UŽSAKOMIEJI KROVOS DARBAI (UKD) VYKDOMI TIK IKI PRIVAČIŲ PATALPŲ DURŲ.

Nuo 2020.03.16 (pirmadienio) užsakomieji krovos darbai privatiems asmenims vykdomi tik iki privačių patalpų durų, pavyzdžiui, siuntos užnešamos laiptine ir paliekamos prie buto durų. Kurjeriai į privačių patalpų vidų neeina.

1. Kurjeris su savo skeneriu nufotografuoja Gavėją šalia siuntos.

2. Gavėjui atsisakius fotografuotis, jis šalia siuntos lipduko padeda savo asmens tapatybės dokumentą. Tuomet kurjeris su skeneriu nufotografuoja siuntą su dokumentu.

3. Gavėjui atsisakius vykdyti aukščiau nurodytus veiksmus, kurjeris neįteikia siuntos. Siunta grąžinama siuntėjui.

Apribojimai. Kurjeris negali užeiti į butus ar privačius namus, išskyrus bendrojo naudojimo patalpas, t. y. koridorius, laiptines ir pan. Patekimas į verslo patalpas neribojamas.

OMNIVA paštomatinės siuntos gali vėluoti 1-5 darbo dienų

 

Drastiškai padidėjus siuntų skaičiui, kai kurie OMNIVA paštomatai yra pilnai užimti. Dėl šios priežasties kitos dienos pristatymas tampa labai sudėtingas – numatome galimą siuntų vėlavimą iki 5 darbo dienų. Informacija apie pilnai užimtus paštomatus bus atnaujinama kartą per savaitę:  paštomatų sąraše prie „karštųjų“ paštomatų atsiras prierašas „perpildytas!“. Visų paštomatų sąrašą galite rasti čia.

Siuntos nukreipiamos į artimiausią laisvą paštomatą

 

Siuntos, kurios netelpa į pilnai užimtus paštomatus, bus automatiškai nukreipiamos į artimiausią laisvą OMNIVA paštomatą be išankstinio perspėjimo.

Įprastai galiojančios pristatymo sąlygos:

Išsirinkite norimą prekių pristatymo būdą

Mūsų internetinėje parduotuvėje Žaidimustalai.lt prekes galite užsisakyti bet kuriuo paros metu, bet kurią savaitės dieną. Užsakinėdami prekes, galite pasirinkti patogiausią Jums prekių pristatymo būdą. Prekes pristatysime Jums į namus arba jas galite atsiimti patys mūsų sandėlio - atsiėmimo punkto Vilniuje, Žalgirio 108. Iš šio sandėlio galite atsiimti tik prekes, kurios sveria ne daugiau 20 kg, dėl didesnių prekių atsiėmimo teiraukites nurodytais kontaktais. Kiekvienos prekės aprašyme yra nurodomas preliminarus tos prekės pristatymo laikotarpis.

Pirkėjų patogumui, daugelį mūsų siūlomų prekių turime sandėlyje, todėl joms galioja 1-2 darbo dienų pristatymo laikotarpis.

Prekėms pagal užsakymą galioja 2-3 savaičių pristatymo laikotarpis.

Peržiūrėję ir pradėję vykdyti Jūsų užsakymą nedelsiant informuosime elektroniniu paštu, taip pat patikslinsime suplanuotą užsakymo pristatymo datą. Jei prekės pristatymo terminas Jums netinka, susisiekite su mumis el. paštu pardavimai@zaidimustalai.lt arba telefonais 8 5 264 11 99, 8 687 22500.

 

INTERNATIONAL shipping in EU countries available. For a quotation please contact:

info@zaidimustalai.lt or info@gametables.lv

Tel. +370 5 264 11 99

Lithuania GSM: +370 687 22500 (we speak English and Russian)

Latvia LV GSM: +371 254 16000 (we speak English and Russian)

Viber: +370 687 22500

Facebook messenger: www.facebook.com/zaidimustalai

 

Pristatymo būdai ir sąlygos

Pristatymo būdas Atsiėmimas iš sandėlio Greitasis - DPD kurjeris Omniva paštomatai  Specialusis 
Sąlygos  Prekių atsiėmimas iš sandėlio Žalgirio 108 Vilnius (tik iki 20 kg) Prekes pristatysime Jūsų nurodytu adresu visoje Lietuvoje per 1-2 darbo dienas DPD kurjerio pagalba. Prieš pristatydamas prekes kurjeris sutars su Jumis patogų pristatymo laiką.  Prekes pristatysime į Jūsų pasirinktą paštomatą Prekes pristatysime Jūsų nurodytu adresu visoje Lietuvoje mūsų įmonės transportu. Prieš pristatydami prekes sutarsime su Jumis patogų pristatymo laiką bei dieną. 
Pristatymo laikas  Prekes galima atsiimti: I-V 11-18:30, susitarus iš anksto konkretų laiką. VI ir VII pagal susitarimą. I-V 08:00 – 18:00 val. 
I-V 18:00 – 22:00 val. 
(vakarinis pristatymas galioja prekėms iki 31,5 kg ir tik šiuose miestuose: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Tauragė, Telšiai, Utena) 
Prekių atsiėmimas visą parą  Pagal susitarimą 
Pristatymo mokestis siuntoms iki 10 kg Nemokamai 3,99 Eur 2,99 Eur -
Pristatymo mokestis siuntoms virš 10 kg  Nemokamai 4,99 Eur 2,99 Eur -
Pristatymo mokestis siuntoms virš 20 kg  Nemokamai Automatiškai paskaičiuojamas krepšelyje - Pagal susitarimą
Pristatymo mokestis siuntoms iki 20 kg * Nemokamai

 Visada nemokamai 

užsakymams virš 29 Eur 

 Visada nemokamai užsakymams virš 29 Eur   -


Keletas pavyzdžių kaip skaičiuoti pristatymo mokestį: 

1. Jūsų pageidaujamų prekių bendras svoris su pakuote yra 6 kg. Pristatymo mokestis visoje Lietuvoje* bus 3,99 Eur DPD kurjeriu, arba 2,99 Eur į Omniva paštomatą. 

2. Jūsų pageidaujamų prekių bendras svoris su pakuote yra 18 kg. Pristatymo mokestis visoje Lietuvoje* bus 3,99 Eur DPD kurjeriu, arba 2,99 Eur į Omniva paštomatą.

3. Jei prekių bendras svoris viršija 20 kg, pristatymo mokestis bus automatiškai apskaičiuotas prekių krepšelyje.

4. Specialusis transportavimo būdas skirtas pristatyti biliardo stalams, kurie yra pilnai išardyti ir yra supakuoti į keletą dėžių. Tokius užsakymus transportuojame išskirtinai tik su mūsų įmonės transportu. Pervežimo kainą paskaičiuosime kai tik gausime Jūsų užsakymą ar užklausimą. 

Pastabos*: 

  • minimali užsakymo suma 12 Eur; 
  • pristatymas į Kuršių Neriją papildomai + 20 Eur siuntai;
  • stambių gabaritų siuntoms virš 20 kg pristatymo mokestis yra skaičiuojamas automatiškai prekių krepšelyje.

Nemokėkite už prekių pristatymą (Vilniuje)

Norėdami sutaupyti laiko ir užsakytas prekes gauti greičiau bei nemokėti už prekių pristatymą, savo užsakytas prekes galite atsiimti tiesiai iš sandėlio Žalgirio 108 Vilnius (tik iki 20 kg. virš 20 kg teirautis nurodytais kontaktais)

Prekių užsakymo metu Jums tereikia pažymėti, kad prekes atsiimsite patys. Už prekes sandėlyje atsiskaityti galite grynaisiais pinigais, kortele arba sumokėti iš anksto bankiniu pavedimu pagal jums elektroniniu paštu išsiųstą išankstinio mokėjimo sąskaitą. Užsakytas prekes būtina atsiimti per 3 darbo dienas po mūsų patvirtinimo, kad užsakymas jau yra paruoštas ir jį jau galima atsiimti. Apie paruoštą užsakymą informuosime Jus telefonu arba el. paštu.

Užsakę prekes kurios yra mūsų sandėlyje darbo dienomis jas galėsite atsiimti mūsų iš sandėlio tą pačią dieną. Norėdami tai padaryti, pildydami užsakymą pažymėkite, kad prekę atsiimsite patys ir pasirinkite vieną iš šių atsiskaitymo būdų: apmokėjimą grynaisiais atsiimant prekę arba išankstiniu pavedimu pagal avansinio mokėjimo sąskaitą, kurią gausite elektroniniu paštu.

Svarbi informacija: prekes gali atsiimti užsakymą pateikęs asmuo, arba jo igaliotas asmuo, nurodytas užsakymo pateikimo metu. Atsiimant prekes, būtina pateikti asmens tapatybę patvirtinantį galiojantį dokumentą: asmens tapatybės kortelę, pasą ar naujo pavyzdžio vairuotojo pažymėjimą.

 

„Greitasis“ pristatymo būdas - gaukite prekes tiesiai į namus

Užsakytos prekės, kurių bendras svoris neviršvija 31,5 kg, pristatomos pagal stadartinius įkainius lentelėje iki pat gavėjo durų be jokių kitų papildomų mokesčių. Pirkėjui pageidaujant, šio svorio ribos neviršijančios prekės bus nuneštos į norimą vietą.

Didelių gabaritų ir/ar didelio svorio prekių (pvz., biliardo, teniso stalų ir visų kitų, kurios viršija 31,5 kg. svorį) užnešimo paslauga kainuoja 15 Eur. Šią papildomą paslaugą jei reikia užsakykite pildydami užsakymą pažymėdami sklityje „pastabos“ ir mes įtrauksime ją į avansinio mokėjimo sąskaitą.

Jei pasirinkote Greitąjį pristatymą DPD kurjeriu ir norite apmokėsite grynaisias pinigais, paruoškite tikslią grynųjų pinigų sumą, nurodytą Jūsų užsakyme. Atsiskaitant už prekes pristatymo metu su DPD kurjeriu, galima sumoketi ir banko kortele.

 

„Specialusis“  pristatymo būdas – sudėtingiems ir itin sunkiems žaidimų stalams

Jei užsakote biliardo stalą kuris nėra supakuotas į vieną vienintelę pakuotę, o yra supakuotas į keletą dėžių (tokiais atvejais prekės „sąvybės“ skiltyje nepateikta jokios informacijos apie prekės pakuotę) – jums sistema automatiškai priskirs pristatymo būdą „Specialusis“. Pildydami užsakymą pasirinkite pristatymo bei apmokėjimo būdą ir patvirtinkite užsakymą. Gavę Jūsų užsakymą, susisieksime su jumis ir pateiksime pasiūlymą dėl jūsų užsakymo transportavimo mūsų įmonės transportu.

 

Svarbi informacija – prekių priėmimas

  • Prekes pristatome mes arba įgaliotas atstovas.
  • Prekių pristatymo metu Jūs privalote kartu su mumis ar mūsų įgaliotu atstovu patikrinti siunta pristatytų prekių būklę. 
  • Jums pasirašius Sąskaitoje – faktūroje arba siuntą lydinčiuose dokumentuose yra laikoma, kad siuntoje esantys daiktai yra tvarkingi, o siunta yra perduota taip pat tvarkingai.
  • Pastebėję siuntoje esančių daiktų išorinį pažeidimą (įlaužimą (-us), įlenkimą (-us), įbrėžimą (-us), korozijos pažeidimą (-us) ar pan.), komplektacijos neatitikimus turite tokį faktą pažymėti siuntos važtaraštyje.   
  • Jums priėmus prekę ir pasirašius važtaraštį be pastabų, laikoma, kad siunta priduota tvarkingai, o Jūs pretenzijų dėl siuntoje esančių prekių neturite.

Kilus neaiškumams, kreipkitės į mus pardavimai@zaidimustalai.lt, tel.: 8 5 264 11 99, 8 687 22500

Atgal į sąrašą